GOLDEN PALACE DEN HAAG

GOLDEN PALACE DEN HAAG Lekker eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1021 beoordelingen
21 jul 2021 om 23:13 food quality not as good as before. makes me wonder if chef is now different
20 jul 2021 om 8:48 top en was erg lekker
15 jul 2021 om 9:29 Na het lezen van de beoordelingen die niet allemaal even goed waren.. toch maar besteld. En daar hebben we geen spijt van gekregen! Eten was smaakvol, vers en lekker!
14 jul 2021 om 22:01 Het eten was niet wat ik ervan verwacht had. Ik had pittige gerechten besteld, maar de gerechten waar echt flauw. Hey eten was nog we goed warm. Maar ik ga hier niet meer bestellen.
13 jul 2021 om 19:39 Top
10 jul 2021 om 9:54 Bezorging duurde heel lang. Daardoor eten koud en ook de bakjes niet recht op vervoerd dus de saus lag overal. Eten was oké maar super slechte service.
9 jul 2021 om 21:57 Plaats niet snel beoordelingen, maar dit was niet goed. Loempia was slap, de bami proeft zuur en zit niets in, de tjap tjoy groente was ook zurig en kip taai. Laatste keer bestellen hier.
7 jul 2021 om 21:27 Goede kwaliteit behalve sate
7 jul 2021 om 8:25 Ik ben niet te vrede over dit bedrijf…loempia zat geen smaak aan En De babi pangang was hard en droog volgens mij komt het uit de frituur Ik ga hier niet meer bestellen.
6 jul 2021 om 20:00 Eten was wel warm. Ruim voldoende. Bezorging was binnen aangegeven tijd
4 jul 2021 om 22:23 Eten koud en saus misschien 1 eetlepel erg jammer
4 jul 2021 om 21:10 Bezorger kwam lopend aan het eten was koud om 1600 Besteld tijd 1900 Kwam om 1925. De nasi was witte rijst ,foe jung hai smaakt waterig zat geen kip tussen babi lang ons kwam uit de frituur tjaptjoy smakeloos laatste keer hier besteld!