GOLDEN PALACE DEN HAAG

GOLDEN PALACE DEN HAAG Lekker eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 1078 beoordelingen
17 okt 2021 om 10:58 Returning customer. Always good food at a good price with fast delivery.
17 okt 2021 om 0:18 Was zoals altijd lekker
13 okt 2021 om 21:20 Bezorgtijd was 150 minuten,vlees was droog en bananen ook droog.Vlees niet overgoten met saus Zeer ontevreden
10 okt 2021 om 22:09 Helaas deze keer een mindere ervaring. Sate heel erg droog en taai vlees. Niet opgegeten. De tjap tjoi smaakloos. Daging roedjak ook niet wat we eerder hebben gehad… Loempia erg lekker en de babi pangang was ook ok. Jammer deze keer….
8 okt 2021 om 15:10 Zoals al 25 jaar heerlijk eten bij golden palace
2 okt 2021 om 20:22 Eten niet heel warm!
1 okt 2021 om 20:00 Het eten de babi pangang was niet gaar was heel hard Tjap tjoy was totaal niet gaar was meer hard dan dat je het door kreeg Eten heb je altijd daar gehaald maar nu zijn het 1 persoons bakjes waardoor je met je gezin moet verdelen vergeleken met de rijs
26 sep 2021 om 19:25 De saté zat er niet bij. En er zat erg veel deeg om de grote garnalen
26 sep 2021 om 10:01 Bestelling anders dan besteld, mager vlees bleek weer geen mager vlees te zijn. Bestelling ook veelte laat bezorgd, jammer jammer! Kwaliteit van het eten is wel prima
25 sep 2021 om 21:50 Zoals altijd weer veel langer op ons eten moeten wachten dan van te voren aangegeven bij het bestellen. De mini-loempia’s waren al koud geworden. Verder prima eten, beste Chinees in onze omgeving. Maar zelf erheen rijden is een stuk sneller.
19 sep 2021 om 20:26 Eten is niet normaal slecht vreselijke buikpijn erna en moet ook nog is meer dan 75 min wachten op me eten dus ik raad deze eet tent niet aan
19 sep 2021 om 8:06 Slecht...