GOLDEN PALACE DEN HAAG

GOLDEN PALACE DEN HAAG Lekker eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 1283 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Golden Palace Den Haag. Meer weten? Ontdek meer

14 aug 2022 om 19:36 Zeer slechte service heb 3 gerechten niet gekregen ik heb een uur aan de telefoon gezeten met mevrouw en die bleef heel klant onvriendelijk ik ga hier nooit meer bestellen.
14 aug 2022 om 13:38 Eten was heerlijk, de Tjap Tjoy boordevol verse groenten, de Chinese bami zalig van smaak, volgende keer neem ik deze met kip want biefstuk wordt toch altijd een beetje droog. Wat ik wel jammer vond is dat er geen stukje kroepoek bij zat.
13 aug 2022 om 11:48 De sate was net aan gaar. De rest was prima
7 aug 2022 om 22:04 Hele snelle bezorging die zelfs 45 minuten eerder was dan aangegeven, maar een bezorger die liever lui dan moe is. Ik bel zodat u alvast naar beneden kan komen....
7 aug 2022 om 9:19 Prima! Lekker eten en snel bezorgd.
6 aug 2022 om 10:49 Nog nooit zo slecht Chinees gegeten. De nasi was gewoon witte rijst met prei en een paar stukjes varkensvlees, de Ku Lo Yuk was echt smerig nog nooit zo slecht gegeten. De tjap tjoy was ook matig een paar stukjes broccoli en de wortel proefde verrot.
5 aug 2022 om 21:29 veel te laat bezorgt en alles smaakten muf niet te vreten zal er ook nooit meer bestelen
5 aug 2022 om 21:01 Het eten werd snel en warm bezorgd, de ingredienten zijn knapperig en vers, veel groente, en naar mijn idee net iets te weinig kip, ook was de smaak iets te vlak.
3 aug 2022 om 0:08 Snelle bezorging, maar eten was niks. Niet opgegeten
31 jul 2022 om 22:56 Het eten was redelijk, maar werd veel te laat bezorgd.
31 jul 2022 om 22:05 The delivery took more than an hour! The food is good but I gave 2 stars because the amount was very low for meat. The beef box literally had 4 small pieces of beef and half empty. It was not supposed to be like that.
27 jul 2022 om 23:26 Eten was lauw, thuis nog op moeten warmen in de magnetron. Mogelijk hierdoor niet fantastisch maar ‘ ok ´. Bezorger excuseerde zich netjes dat hij meer dan een uur later dan de geplande tijd kwam maar wel vervelend, zeker met visite.